perjantai 6. helmikuuta 2015

My heart belongs to daddy


Viikonloppuillat ovat kuin luotuja laatuaikaan ja kuherteluun - ainakin Cisun mielestä. Hänellä on arki-iltaisinkin varsin läheiset välit mieheni syliin ja rapsutuskäteen, mutta viikonloppuisin hän pääsee valloilleen. Ja mieskin pääsee. Minä, Toto ja kännykkäni  katselimme tällaista näkyä kesken ilta-aterioinnin eräänä perjantaina.


Veikkaan, että meillä ruokaillaan taas tänä iltana hellissä - sillä  hellää tuo on, vaikka aika kovakouraiselta ja erityisesti omituiselta näyttääkin - tunnelmissa.

Toivotamme hellää ja iloista viikonloppua muillekin!


P.S. Toto haluaa kertoa, ettei hän ole ollenkaan iloinen. Olen tehnyt töitä kotona ja Toto on  koko päivän kertonut, että hän haluaa syliin, ulos, leikkimään, varastoseikkailulle - siis minne tahansa muualle kuin tavanomaisesti päiväunille tai katselemaan rauhassa työntekoani. Taitaa ihanan aurinkoinen päivä nostaa kissankin energiatasoja. 

17 kommenttia:

 1. Ihanaa nähdä ja lukea kisupoitsujen uusimmat kuulumiset! Kissamaisen rentouttavaa viikonloppua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Hyvää tänne kuuluu. Toto pääsi vihdoin ulkoilemaan ja nyt molemmat kissapojat ovat rauhallisia ja hyväntuulisia. Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin. :)

   Poista
 2. Cisu selvästi nauttii täysillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi ➕ Max, niin todellakin tekee. Vaikka Cisu olisi illalla minun sylissäni, hänen pitää heti vaihtaa syliä, jos parempi tulee tarjolle. Ruokapöydässä ei koskaan edes yritä tulla mun syliin, mikä on mielestäni omalta kannaltani ihan kätevääkin.

   Poista
 3. Joo, miesten juttuja noi vähän raffimmat helyydenosoitukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, tosiaan! Jostain syystä kissat ovat ihan hulluna raffimpaan menon. Esimerkiksi miesten keskiset harjaushetket näyttävät välillä kovakouraisilta, mutta ovat suunnilleen parasta mitä kissat tietävät. Outoa. :D

   Poista
  2. Joo, kissamme antaa isän nostaa "leikisti" hännästä ja sekoittaa turkkia kunnolla kun tämä tulee sisälle kylmästä. Mitä kovakouraisemmin, sen parempi. Täys isin poika.

   Poista
 4. Ei epäilystäkään siitä kuka on iskän poika ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna, ei niin! Onneksi Cisulta riittää hellyyttä minullekin, muuten olisin mustasukkainen. Illat vaan ovat aina Cisulle miesten aikaa: Toto menee yleensä aiemmin nukkumaan ja Cisu saa olla ihan rauhassa lempisylissään. Onneksi hän lukee ennen nukkumaan menoa aina mun kanssa - aina oikeassa kainalossani! - ja tälläkin hetkellä nukkuu peittoni alla. <3

   Poista
 5. Voi tuota poikien menoa! Se on hienoa, että molempien kanssa on omat juttunsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, olisi k-a-m-a-l-a-a, jos Cisu olisi yksipuolinen ja soisi hellyyttä vain miehelle. Olisin varmasti maailman kateellisin. Onneksi kumpikin poika on tasapuolisesti kiinnostunut molemmista ihmisistä, Toto ei ole edes kynnenleikkuuta lukuun ottamatta yhtä tarkka kuin Cisu siinä, mitä kukin saa hänen kanssaan tehdä.

   Joissain asioissa Toto kyllä on tarkka. Jos Cisu pääsee erikoispaikkaan, kuten takan päälle, Totosta tulee ihan vimmainen: "Mäkin haluan!" Tänään Toto pääsi juuri takan päälle yksinään, mutta kun Cisu ei kadehtinut, siellä oli ihan tylsää ja Toto loikkasi heti alas.

   Poista
 6. Kyllä se auringonpaiste tuo lisää energiaa! T. Kajsa

  Oikein ihanan näköistä rapsutusta siellä :) T. Mirene

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kajsa ja Mirene! Ihanaa, että päivät pitenevät ja alkaa olla jo hyvät mahdollisuudet saada rapsutusta aurinkoläikässä, se vasta virkistävää ja mukavaa on!

   Poista
 7. Kiva kuulla kuulumisia pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Kissoille kuuluu tasaisen tavallista, mutta hyvä niin: kaikki on kunnossa. :)

   Poista
 8. Maharapsut on ihan parhaita!
  - Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi myöhäinen vastaus, mutta onneksi kyse on ikuisesta totuudesta!

   Poista