torstai 25. syyskuuta 2014

Toton videotervehdys

video


Nyt kun Cisu on muiden somettajien tavoin alkanut ottaa selfieitä, Toto haluaa kertoa, että hän on oikeastaan videobloggaaja eli vloggaaja. Ei ole montakaan päivää, kun Toto otti ulkoillessaan tälläisen pätkän, jossa hän vain istuu näennäisen rauhallisena - mutta jos katsotte tarkasti, on kissamaisen valpas koko ajan, totta kai.

Nyt täytyy tunnustaa, että puhun palturia. Vaikka olisikin hauskaa ajatella, että Toto oli työntänyt kuonollaan kameran oikeaan paikkaan, painanut tassulla nauhoituksen päälle ja kipittänyt äkkiä videomalliksi, minä toimin kuvaajana. Ja tunnustan senkin, että oikeastaan tämän videon julkaisussa rikotaan kirjesalaisuutta. Toto nimittäin lähetti ensin videon vain Naukulan Sulolle, jonka kanssa hän tuntee hengenheimolaisuutta. Sulokin on sellainen iso pieni ja pieni iso sydämellinen rohkea mammanpoika. Lisäksi Toto luullakseen vähän kadehtii Suloa, koska Sulo tuntee koiria. Kesällä Totoa oli hoitamassa erään suuren mustan emäntä, ja kiinnostava suuri musta kävi Koratian ovellakin. Toto oli jo menossa moikkaamaan - Cisu ei todellakaan - mutta aivan viimehetkellä häntä alkoi jännittää liikaa. Mutta näistä tapahtumista kerromme tarkemmin joskus toisella kerralla.

8 kommenttia:

 1. Voi Tottis <3 Ihana video. Hän on aina niin viisauden ytimessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, ainakin luulet niin, vrt. Sulon Naukulan kommentti. ;)

   Poista
 2. Toto, ei haittaa vaiks jaoit tän! Harva ymmärtää sun sanomaa. T. Sulo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo, niin ajattelinkin. Antaa nyt ihmisten katsella mua ja tehdä tulkintojaan, mutta vain me kissat tiedetään, mitä videolla oikeasti tapahtuu.
   T. Toto

   Poista
  2. Vai niin! Ja minä kun luulin ymmärtäväni kissaa... Nyt täytyy alkaa harjoitella enemmän...

   Poista
  3. Aina aika ajoin minäkin luulen ymmärtäväni kissaa jopa hyvin, mutta sitten taas ymmärrän lähinnä oman rajoittuneisuuteni...

   Poista
 3. Ei mennyt kirjesalaisuus rikki. Omia kirjeitään ja postejaan saa julkaista minkä ehtii.

  Näin täältä paikallisesta lakitoimistosta lämpimin terveisin ja purrrr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset lakiavusta! Helpottaa tietää, ettei Toto ole rikkonut lakia ja että kissoilla on vihdoin jos ei nyt kissa-asiamiestä niin oma lakitoimisto kuitenkin.

   Poista