lauantai 27. syyskuuta 2014

Kissa sisustaa ja ulkoilee


Synkän ja myrskyisen yön jälkeen Koratian aamu valkeni kirkkaana ja kuulaana. Sekin oli oivallista, että ensin ihan oikea harakka koputti keittiön ikkunaan ja sitten havaittiin, että tilukset ovat täynnä pikkulintuja. Ei auttanut kuin vetää valjaat niskaan ja lähteä bongaamaan.

Ikävä kyllä linnut huomasivat harmaat hiipparit ja siirtyivät läheiselle pellolle. Se havaittiin liian mutaiseksi hienoille koratintassuille, joten tassujen omistajat tyytyivät tarkkailemaan tirppoja pellon laidalla. Jännää oli sekin - ties mitä olisi tapahtunut, jos hallitsijat eivät olisi olleet valppaina valvomassa siivekkäiden puuhia!Sitten tutkittiin ruusupuskien aluset. Toto ei ollut aivan tyytyväinen siihen, että riuhdoin fleksiä ja koetin kuvata häntä.Ota nyt se kuva ja anna mun sitten olla rauhassa... Huoh, olisi siihen nyt voinut ottaa hännänkin mukaan!Jaa, se sisustaminen? Kotiin tultuaan Toto näytti, mikä on sohvapöydän todellinen tehtävä: kannatella tyynyä.  Sohvan suojana oleva kangas taas voi suojata paitsi sohvaa kissalta myös kissaa häiritsevältä emännältä. Peitonalusmöykkynä on hyvä nukkua.13 kommenttia:

 1. Hyvä Toto! Totolta hoituu kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos totuudenmukaisesta ja järkevästä kommentista.

   Poista
 2. Te pojat onnelliset olette päässeet valjaissa pihalle! Meidän on ollut pakko tyytyä ulkohäkkiin, kun emäntä on flunssassa - ihan tylsää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cisulla ja Totollapa ei ole ulkoiluhäkkiä. Jos olisi, varmaan asuisivat siellä koko kesän - ja mun pitäisi mennä sinne nukkumaan, että saisin kissat kainaloon. :) Tsemppiä flunssan nujertamiseen!

   Poista
 3. Kyllä te olette komeita! Hyvä kun pidätte emännän ja tiput tarkkailussa, sujuu asiat sitten hyvin.
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsu ja Miiru, kiitos teillekin asiallisesta kommentista. Olemme samaa mieltä: olemme komeita.
   T. Cisu ja Toto

   Poista
 4. Hiihihii, toimiva sohvasuoja, pysyy kissat karvoineen siinä päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, suoja on tosi hyvä, kun se tarjoaa Totollekin suojapaikan sen jälkeen kun Toto on taas kerran jäänyt kiinni sohvan kynsimisestä...

   Poista
 5. Toto. Oot niin taitava ja myös mainio huumoriveikko, halusit tai et :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma N, mä oon kyllä paljon totisempi kuin Cisu, joka välillä pelleilee. Mä oon tosissani erityisesti ulkoilun, unen ja varsinkin ruoan kanssa. T. Toto

   Poista
 6. Mainio tarkastajakaksikko. Ja Toton sisustus niin perusteellisen käytännöllistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, Toto on kyllä hyvin käytännöllinen. Ja erityisesti fiksu. :)

   Poista